Σχολή Οδηγών "Αποστολόπουλος E. - Αγαπάκης A."

sxolh odhgon
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ
Η σχολή αρχικά ιδρύθηκε το 1982 από τον Ευάγγελο Αποστολόπουλο. Δέκα χρόνια μετά, το 1992, αλλάζει μορφή - την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα - με μετόχους πλέον, εκτός από τον Ε. Αποστολόπουλο και τον Αλέξανδρο Αγαπάκη.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι σήμερα, και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας ως εκπαιδευτές, βασικό μας μέλημα και διαρκής μας στόχος παραμένει η άρτια κατάρτιση των υποψήφιων οδηγών και η σωστή οδηγική τους συμπεριφορά.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την προσφορά ποιοτικής και άρτιας εκμάθησης οδήγησης προς τους μαθητές μας, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα στο βωμό οικονομικών ή άλλων προσφορών.
Η συνέπεια, η αίσθηση ευθύνης και η εντιμότητα είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες για μας και διασφαλίζουν το γεγονός ότι οι υποψήφιοι οδηγοί μας θα είναι σε θέση να οδηγήσουν με απόλυτη ασφάλεια, σύνεση και σεβόμενοι τους οδηγικούς κανόνες.

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ
Παρέχουμε πλήρη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε δικούς μας χώρους, με ιδιόκτητα οχήματα και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων όπως: Α - Α1 - Β - Γ - Δ - Ε.
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης έκδοσης βεβαιώσεων ιατρών για ταχύπλοο σκάφος.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ προς τους μαθητές και τα εγγεγραμμένα μέλη
της σχολής ταχυπλόων σκαφών "Racing School"


Η σχολή οδηγών "Αποστολόπουλος E. - Αγαπάκης A.", προσφέρει στους μαθητές και στα εγγεγραμμένα μέλη της σχολής ταχυπλόων σκαφών "Racing School", έκπτωση 20% για δίπλωμα οδήγησης, οποιασδήποτε κατηγορίας οχημάτων.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 27, 163 45 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944249749

Σύνδεση Μελών

Εγγραφή Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές της σχολής!

Σχολή Οδηγών

sxolh odhgon
partners racing-school