Εκπαίδευση Χειριστών Ταχυπλόου σκάφους, Jet Ski και Ανοιχτής θάλασσας

Εκπαίδευση Χειριστών Ταχυπλόου Σκάφους, Jet Ski και Ανοιχτής Θάλασσας

Η Σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών “Racing School”, είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ύστερα από επιθεώρηση σύμφωνα με τις διατάξεις του Νέου Γενικού Κανονισμού Λιμένα αριθμ. 50 (ΦΕΚ 1151Β’/2013). Για την κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων χειριστών προς απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου σκάφους και Jet Ski καθώς και για την απόκτηση εμπειρίας στην πλεύση, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εκπαιδευτικά σκάφη (SMART RIB, TECHNOHULL), μήκους 9 και 7 μέτρων καθώς και προσεχώς RIBCO 12μετρο σκάφος με μηχανές έσω-έξω, με σύγχρονους κινητήρες και προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας την δυνατότητα στον υποψήφιο να εκπαιδευτεί με ασφάλεια και στην ανοιχτή θάλασσα.

sxolh taxyploon skafon racing school anoixth thalassaΚύριος στόχος της σχολής “Racing School” είναι να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στις συνεχόμενες εξελίξεις, διασφαλίζοντας στους εκπαιδευόμενους,  ναυαγοσώστες και υποψηφίους χειριστές, ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης ναυτικής εκπαίδευσης, πρακτικής και θεωρητικής, με εμπλουτισμένη γνώση, εξειδικευμένη κατάρτιση, μέγιστη ασφάλεια, ευκολία καθώς και άνεση στην εκτέλεση των χειρισμών, τόσο κατά την διάρκεια των μαθημάτων όσο και για τις εξετάσεις που απαιτούνται, για την απόκτηση άδειας-διπλώματος χειριστή ταχυπλόου σκάφους και Jet Ski.
Για τον σκοπό αυτό, η σχολή “Racing School” έχει δημιουργήσει σημαντικά βοηθητικά εργαλεία για την προετοιμασία των υποψηφίων χειριστών σκαφών, όπως το βιβλίο των υποψηφίων με την εξεταστέα ύλη, το ερωτηματολόγιο γραπτών εξετάσεων καθώς και το πρωτοποριακό σύστημα βαθμολόγησης ερωτηματολογίου, τα οποία παρέχονται στους μαθητές της σχολής “Racing School” με την έναρξη των μαθημάτων τους.
Η Σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών “Racing School”, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα σκάφη, παρέχει υπηρεσίες μαθημάτων ανοιχτής θάλασσας και μετά την απόκτηση άδειας-διπλώματος χειριστή ταχυπλόου και Jet Ski, σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν περαιτέρω εκπαίδευση καθώς και ναυτική κατάρτιση.

Για γνώστες και αρχάριους, οι εκπαιδευτές της σχολής “Racing School”, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της ναυτικής τέχνης στον χειριστή ταχυπλόου σκάφους, για να βγει στην θάλασσα με ασφάλεια και ν’ ανακαλύψει την διασκέδαση μέσα από μια μεγάλη γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, καθώς το σκάφος είναι πάνω απ’΄όλα ψυχαγωγία.

sxolh taxyploon skafon racing school 1 sxolh taxyploon skafon racing school 2

sxolh taxyploon skafon racing school 3 sxolh taxyploon skafon racing school 4

 

 

Σχετικα άρθρα