Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου

Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου

systhma bathologhshs racing schoolΗ σχολή ταχυπλόων σκαφών “Racing School” έχει δημιουργήσει για τους μαθητές της, το “Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου” με το οποίο ο υποψήφιος έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει καλύτερα τον εαυτό του, κατά πόσο είναι προετοιμασμένος για τις γραπτές εξετάσεις του Λιμεναρχείου.

Το “Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου” της σχολής “Racing School” είναι ένα πρόγραμμα που ανανεώνεται συνεχώς και έχει χαρακτηριστεί ως πολύ σημαντικό βοήθημα-εργαλείο από τους υποψηφίους μαθητές.
Περιλαμβάνει 102 ερωτήσεις, στις οποίες ο μαθητής καλείται να επιλέξει σωστά, 1 από τις 3 απαντήσεις που του δίνονται. Αφού τερματίσει το κύκλο των ερωτήσεων, το σύστημα, του δίνει το αποτέλεσμα απόδοσης και τον καθοδηγεί πως θα συνεχίσει για βελτίωση απόδοσης.
Σε κάθε έναρξη του προγράμματος, η ταξινόμηση των ερωτήσεων είναι διαφορετική, ούτως ώστε να βοηθήσει τον μαθητή να μην απαντάει μηχανικά στις ερωτήσεις του προγράμματος.
Πρόσβαση στο “Σύστημα Βαθμολόγησης Ερωτηματολογίου” έχουν οι μαθητές της σχολής ταχυπλόων σκαφών “Racing School”, καθόλη την διάρκεια της εκπαίδευσής τους, αφού πρώτα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στην σχολή.

Σχετικα άρθρα